Detailing

Om uw nieuwe auto in optimale conditie te houden of uw gebruikte auto weer in ere te herstellen kunt u bij ons terecht. Door middel van uitgebreide polijst behandelingen en infrarood glas coatings beschermen wij uw lak tegen alle weersinvloeden. Ook voor dieptereiniging kan u bij ons terecht en verlaat uw auto verlaat onze werkplaats mooier dan nieuw!

Coating

Wij brengen een duurzame, beschermende laag aan op de lak van uw auto, waardoor deze beter bestand is tegen krassen, vuil en UV-straling, en een langdurige glans behoudt.

Polijsten

Wij polijsten uw auto om kleine krassen en onvolkomenheden te verwijderen, de glans te herstellen en een gladde, reflecterende afwerking te creëren.

Dieptereiniging

Onze dieptereiniging zorgt voor een grondige schoonmaak van zowel het interieur als het exterieur van uw auto, waarbij hardnekkig vuil, vlekken en geuren worden verwijderd.

Coating remklauwen

Onze remklauwcoating zorgt voor een beschermende laag die vuil, remstof en andere verontreinigingen afstoot, waardoor uw remklauwen langer schoon blijven en eenvoudiger te onderhouden zijn. Daarnaast blijven roest en corrosie langer weg waardoor de levensduur van uw remklauwen wordt verlengd.

Coating leder interieur

Onze ledercoating biedt een duurzame beschermlaag die het leer beschermt tegen slijtage, krassen, vuil, vlekken en scheuren, waardoor de levensduur van uw interieur wordt verlengd en het langer mooi en glanzend blijft.

Velgencoating

Onze velgencoating biedt een beschermende laag die vuil, remstof en andere verontreinigingen afstoot, waardoor uw velgen langer schoon blijven.

Raamcoating

Onze hydrofobe coating zorgt ervoor dat water en vuil gemakkelijk van uw ramen afglijden, waardoor uw zicht onder alle weersomstandigheden wordt verbeterd. De coating biedt daarnaast ook een extra beschermlaag tegen krassen, vuil en insectenresten, waardoor uw ramen langer schoon blijven en minder vaak gereinigd hoeven te worden.

Cabrio coating

Naast de lakcoating bieden we ook specifieke behandelingen voor het cabriodak, die het materiaal beschermen tegen weersinvloeden, vervuiling en verkleuring.

Lak coating

Onze lakcoating biedt een duurzame beschermlaag die uw auto beschermt tegen krassen, vuil, vogelpoep, boomsap en schadelijke UV-stralen waardoor je wagen langer glans houdt en makkelijker te onderhouden is.

Neem contact op

Graag een offerte voor uw wagen? Een vraag of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u met plezier verder! 

Openingsuren Showroom

Enkel op afspraak

Openingsuren Stockage

24/7 toegang voor klanten

Bedrijfsgegevens

Kortrijksestraat 443 – Loods 3L
8020 Oostkamp