PPF

PPF of Paint Protection Film, ook wel bekend als lakbeschermingsfolie. Het is een transparante, dunne folie die op de buitenkant van een auto wordt aangebracht om de lak te beschermen tegen beschadigingen zoals steenslag, krassen, insectenresten en andere omgevingsinvloeden.

Voorbumper bescherming

De voorbumper is een van de gebieden op een auto die het meest blootgesteld is aan impact. Het is gevoelig voor steenslag, schaafplekken en krassen. Onze PPF biedt hiertegen een beschermende laag.

Koplampen bescherming

Sommige merken beschermen koplampen niet, maar wij vinden dit essentieel. De enige manier om een beschadigde koplamp te repareren is in veel gevallen door deze te vervangen, en dat is een duur onderdeel!

Buitenspiegels bescherming

Buitenspiegels bevinden zich recht in de vuurlinie van stenen, planten en zelfs andere auto's. Onze PPF biedt effectieve bescherming tegen deze gevaren.

Details van de service

Inbegrepen: Bumper voorkant, motorkap, koplampen en spiegels. 

Beschrijving van de service

Dit is de meest populaire optie voor automobilisten die van hun auto willen genieten zoals deze bedoeld is.

Waarom voor full front kit kiezen?

Dit pakket is het minimum dat wij zouden aanraden om de meest kwetsbare gebieden die gevoelig zijn voor steenslag en schade aan uw auto te beschermen. Lagere niveaus van bescherming laten belangrijke delen van de auto blootgesteld aan schade.

Voorbumper bescherming

De voorbumper is een van de gebieden op een auto die het meest blootgesteld is aan impact. Het is gevoelig voor steenslag, schaafplekken en krassen. Onze PPF biedt hiertegen een beschermende laag. Dit pakket omvat ook alles uit Full front kit. 

Dak bescherming

Het dak van een auto, met name boven de voorruit, loopt risico op steenslag. Het is ook een belangrijk doelwit voor vogeluitwerpselen en andere verontreinigingen. Onze PPF beschermt zowel geschilderde als koolstofvezel daken.

Achterbumper en spoiler bescherming

Ook de achterbumper kan steenslag oplopen, vooral achter de achterwielen. Bumpers zijn ook kwetsbaar voor contact met andere auto's of objecten, vooral bij het parkeren. Onze PPF biedt een onzichtbare beschermlaag hiervoor.

Details van de service

Inbegrepen: Bedekking van alle externe, geschilderde delen van de auto.

Beschrijving van de service

Dit pakket is de meest uitgebreide dekking die Carès aanbiedt en is een zeer populaire optie voor klanten die ultieme gemoedsrust en bescherming voor hun auto willen.

Waarom voor complete kit kiezen?

Dit pakket omvat de voorbumper, spatborden, motorkap, buitenspiegels, koplampen, dorpels, deuren, dak, kwartpanelen, kofferbak/motorkap en achterbumper. Kortom, alles wat geverfd is en/of van koolstofvezel is gemaakt, met uitzondering van de achterdiffuser (dit element kan als extra worden toegevoegd, indien geverfd of van koolstofvezel). Dit is de meest voorkomende dekkingsoptie bij Carès vanwege de consistentie van de afwerking (PPF is extreem glanzend en UV-beschermend, wat betekent dat als je voor gedeeltelijke dekking kiest, de geverfde gebieden na verloop van tijd dof zullen lijken in vergelijking met de folie).

Volledig op maat

Oudere auto's & oldtimers zijn vaak volledig uniek, waarbij geen twee exemplaren hetzelfde zijn. Dus we moeten elk onderdeel vanaf nul ontwerpen om het perfect te doen passen. 

Details van de service

Inbegrepen: Bedekking van alle externe, geschilderde delen van de auto.

Beschrijving van de service

Ons full custom design pakket is een op maat gemaakt ontwerp dat specifiek voor uw auto in huis wordt gemaakt. Als u een unieke auto heeft, is dit het pakket voor u.

Waarom voor full custom design kit kiezen?

Dit pakket is perfect voor oudere auto’s en oldtimers vooral de auto’s die handgemaakt zijn, wat betekent dat geen twee auto’s precies hetzelfde zijn. De meeste moderne auto’s zijn symmetrisch, waardoor we de PPF-patronen voor één kant kunnen ontwerpen en ze naar de andere kant kunnen spiegelen. Echter, bij sommige oudere auto’s is elk paneel anders en moet de folie vanaf nul worden ontworpen. In feite zijn de toleranties waarmee we bij deze auto’s werken zo nauwkeurig dat wanneer we aan een handgebouwde auto werken, we de PPF-patronen opslaan bij het chassisnummer van die auto (voor het geval ze ooit moeten worden vervangen).

Neem contact op

Graag een offerte voor uw wagen? Een vraag of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u met plezier verder! 

Wat is PPF?

PPF staat voor Paint Protection Film, ook wel bekend als lakbeschermingsfolie. Het is een transparante, dunne folie die op de buitenkant van een auto wordt aangebracht om de lak te beschermen tegen beschadigingen zoals steenslag, krassen, insectenresten en andere omgevingsinvloeden. PPF is gemaakt van een duurzaam, flexibel polyurethaan materiaal dat UV-bestendig is en zorgt voor een glanzende afwerking. Het helpt de oorspronkelijke staat van de lak te behouden en voorkomt dat de auto er na verloop van tijd dof uitziet.

Openingsuren Showroom

Enkel op afspraak

Openingsuren Stockage

24/7 toegang voor klanten

Bedrijfsgegevens

Kortrijksestraat 443 – Loods 3L
8020 Oostkamp