Waarom carès?

Jouw partner om de overschakeling naar elektrische voertuigen zo gemakkelijk en optimaal mogelijk te laten verlopen. Wij staan jou als bedrijf of particulier graag bij in elke stap van het proces. 

WIE WE ZIJN

Carès Car Storage & Services is een dynamisch bedrijf met de jonge West-Vlaamse ondernemer James Dryepondt aan het roer. Carès is gespecialiseerd in stockage van oldtimers en exclusieve voertuigen, transport en verkoop- en aankoop van wagens. We zijn ook voor elektrische wagens, laadoplossingen & advies jouw go to partner. 

James Dryepondt

Zaakvoerder

Waarom carès?

Onze klanten kunnen op ons beroep doen om hun auto’s te koop aan te bieden in ons uitgebreid netwerk.

Daarnaast kunnen wij je ook advies geven en sturen in het aankoopproces van je nieuwe wagen zodat je zowel financieel als functioneel de beste keuze maakt.

Door ons betrouwbaar en uitgebreid netwerk aan professionals die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd weten wij als geen ander welke professionals de klant nodig heeft op welk moment. 

Wij willen ons als onderneming onderscheiden van de rest en net  dat  stapje  voor  zijn op de concurrentie. Uitpakken  met  een  uitgebreid gamma en dat aan interessante prijzen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Kom het gerust aan der lijve ondervinden in onze showroom. 

Verkoop - en aankoop

EV Advies & laadoplossingen

Stockage

transport

Maak een afspraak

Openingsuren Showroom

Enkel op afspraak

Openingsuren Stockage

24/7 toegang voor klanten

Bedrijfsgegevens

Kortrijksestraat 443 – Loods 3L
8020 Oostkamp